Om Mig

 

 

 

 

 

 

Velkommen til min webshop www.læderprojektet.dk. som efterhånden er blevet et helt univers af lædervarer: tasker/punge/bælter/urremme/armbånd og meget mere. Her kan du finde ægte dansk håndværk og design samt redesign produkter og Vintage tasker. Jeg fremstiller hele tiden nye produkter, så min webshop er nok den der bliver mest fornyet i hele kongeriget. Jeg vil gerne have at det er en levende og interessant webshop, som kan fange dininteresse, hvis du som jeg elsker alt hvad der har med læder & skind at gøre.


 

Jeg forsøger at holde de gamle håndværks traditioner og viden om fabriks fremstilling af læder og skind produkter i live.Jeg har arbejdet på fabrik ( dengang de fandtes i Danmark) med fremstiling af tegnebøger og smålædervarer : Arena lædervarer og hos Bon Gout med fremstilling af tasker; derudover har jeg også bestyret en bæltefabrik.Der er idag næsten ingen lædervarer fabrikker tilbage i danmark; dem der er kan tælles på en hånd. De er alle uden undtagelse blevet udraderet af billige produkter fra f.ex. Kina og Indien.

Hvis du gerne vil støtte dansk håndværk og produktion, ja så er det her du handler.


 

Jeg udfører gerne design og modelarbejder for andre og laver også reparationer af alle former for lædervarer. Der skal dog helst være tale om et vist antal, som jeg har sat til min. 5 stk. af et produkt. Modelarbejde tager tid og derfor kan et enkelt produkt godt blive forholdsmæssigt dyrt. Jeg er ikke nogen ørn til hurtig levering, da dette er en enmands virksomhed og alle produkter er håndlavede, så forvent ikke dette. Det er heller ikke altid jeg kan tage telefonen i løbet af arb,dagen, så den bedste måde at komunikere med mig på er at sende en mail. Et forkert sting i en taske og jeg kan smide den ud af vinduet.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Mob. 52 79 57 81.  Mail: kim2001@outlook.dk

 

Ps. Gør dig selv en tjeneste og klik på redesign bælterne  og tasker ; der er rigtig mange specielle kreative løsninger på helt anderledes bælter og tasker hvor jeg leget videre med designet.  Husk også at kigge ind i Vintage tasker; dvs. lettere brugte tasker; der finder du også mange gode køb til prisen. Alle tasker er udvalgt og godkendt for ingen fejl af mig. Skindtasker køber man da gennem fagmanden!

 

Med venlig hilsen,

Kim Jul-Hansen