Handelsbetingelser


Generelle Oplysninger


Juridisk navn : Læderprojektet: alt på denne hjemmeside / webshop er beskyttet af lov om ophavsret og adm. af Læderprojektet.
Organisationsform : Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr: 69400914
Adresse: Nyholms Alle 30 B, lokale 3, 2610 Rødovre.
E-mailadresse : ejr@ishoejby.dk
Telefonnummer : 52 79 57 81

Betaling: Enten via bankoverførsel eller MobilePay (52 79 57 81).

Jyske bank

Reg. nr. 5044 

Kontonr. 0001094997

Varer udleveres kun efter betaling.

Levering:
Varer bliver leveret vha. GLS, Dao eller anden lignende firma.

For specialbestillinger aftales leveringstid individuelt

For varer på lager, beregnes leveringstiden til ca. en uge.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Hvis der er tale om del levering af et vareparti, gælder fortrydelses retten 14 dage efter de sidste varer ( slutlevering) er leveret.Hvis du har bestilt særlige ændringer vedr. en varer kan du i princippet ikke nægte at modtage og betale varen, fordi den er fremstillet kun til dig.

 

 

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail ! I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og angive årsagen til returnering.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Bemærk venligst at jeg ikke har mulighed for at betale udgift til porto i forbindelse med returnering. Den skal du selv betale for.

Læderprojektet er et enkelt mands firma og en lille webshop aktør.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

4. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til os på min privat adresse: Læderprojektet ved Kim Jul-Hansen landlyststien 15 2. TH. 2635 Ishøj. Gerne til pakkeshop Bilka Ishøj bycenter eller DSB Seven Eleven også Ishøj Bycenter.
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, gerne efter forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til: Læderprojektet  ved kim Jul-Hansen Landlyststien 15  2 TH 2635 Ishøj; Send gerne til pakkehop Bilka Ishøj bycenter eller DSB Seven Eleven også Ishøj Bycenter
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Hvis du ikke har afhentet en forsendelse og den bliver returneret til os igen forbeholder vi os ret til at få vores omkostninger dækket ved brug af et gebyr på 100 kr.

Dette skal dække vores udgift til pakning og adm. vedr. din ordre. Du skal altså ikke forvente at få det fulde beløb retur.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Læderprojektet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.læderprojektet.dk er kim Jul-Hansen.

Ingen oplysninger vil blive givet eller solgt videre til anden part.
 
Som registreret hos Læderprojektet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: ejr@ishoejby.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Læderprojektet ved Kim Jul-Hansen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 4 September 2021